TIENERSCHOOL - L5 en L6

5e - 6e leerjaar lager onderwijs

Welkom in de klas van juf Sedef, waar leren een avontuur is!

In onze klas, die bestemd is voor de vijfde en zesde leerjaren in Tienerschool Spronk, streven we naar een soepele overgang naar het secundair onderwijs. Naast de lessen taal, wiskunde, wero, lichamelijke en muzische vorming krijgen wij ook dagelijks een inspirerende workshop gegeven door expert leerkrachten uit het secundair. Op deze manier maken we niet alleen kennis met hen, maar ook met de dynamiek van het secundair onderwijs.

Wij zijn trots op onze hybride klasomgeving. Hoewel we een vast klaslokaal hebben, maken we vaak gebruik van onze innovatieve unit zoals de mediabox voor het opnemen van presentaties, audio en video, de stilteruimte voor geconcentreerd werk, het basecamp voor zelfstandig werken, de crearuimte, het theater, en meer. Bovendien verkennen wij de wereld rondom ons door regelmatig naar buiten te gaan. Onze school beschikt over een speelbos en een groene speelplaats met houten speeltuigen, waardoor leren en spelen hand in hand gaan.

Bij ons staat zelfsturing centraal. Elke leerling is de eigenaar van zijn of haar leerproces. Wij moedigen zelfsturende vaardigheden aan en stimuleren het nemen van verantwoordelijkheid voor het eigen leren. Samen creëren we een omgeving waarin elke leerling kan groeien, leren en ontdekken.

Welkom in de klas van juf Sedef, waar elke dag een nieuwe kans is om te leren en te fonkelen!