CHROMEBOOK & BOEKEN

Chromebook

WAAROM BYOD (Bring Your Own Device)?

Alle leerlingen van het secundair onderwijs hebben een eigen chromebook.

Voor de leerlingen van L5 en L6 koopt de school de chromebooks. De leerlingen gebruiken deze gratis

Tijdens de lessen wordt gewerkt met Google Classroom. Via dit digitaal leerplatform worden de leerstof en de taken aangeboden. Deze zorgt voor het individualiseren en optimaliseren van het leerproces van iedere leerling en biedt de mogelijkheid om onderwijs op maat te voorzien voor iedere individuele leerling.

Het ontwikkelen van ICT-vaardigheden is in de laatste decennia steeds belangrijker geworden. Onze school wil de leerlingen klaarstomen voor onze maatschappij die in een snelle (digitale) ontwikkeling is.

ICT is op onze school zowel een hulpmiddel om een vaardigheid te bereiken, alsook een doelstelling op zichzelf.

Wij zijn er ons van bewust dat een Chromebook een investering is en waardevol is. Om het toestel veilig te kunnen opbergen tijdens de middagpauze en tijdens de les Lichamelijke Opvoeding, huurt iedere leerling een locker.

INFO & PRIJZEN*

* Onderstaande informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen en van de uitrol van de Digisprong (= laptopproject minister van Onderwijs)

Bestel-_en_Informatieflyer_-_GO!_Lennik_-_Webshop_2023 (1) (1).pdf

Voor meer info over de toestellen, wat er inbegrepen is in de prijs en hoe men deze kan bestellen, kan u steeds contact opnemen met de school via inschrijvingen@go-solennik.be.

Boeken

Voor de leerlingen van L5 n L6 zijn stelt de school handboeken en werkboeken ter beschikking.

Het secundair onderwijs van de Tienerschool Spronk en Atheneum Spronk werken samen met StudieShop.be voor het bestellen van het studiepakket. Het pakket wordt op de website studieshop.be besteld. Met de naam van de school (GO Secundair Onderwijs Lennik) en de klasnaam voor de leerling kan je op een eenvoudige manier het juiste pakket bestellen.

Hoe moet ik bestellen?

Ga naar Bestellen bij Studieshop.be in 1-2-3.

Op deze website krijg je de nodige hulp om je bestelling te plaatsen:

Heb je nog vragen?

Stuur gerust een mail naar info@go-solennik.be.