6B KANTOOR

BSO

Hoewel deze studierichting sterk gericht is op de praktijk, krijg je toch een stevige vorming in talen (Nederlands, Frans, Engels). Zowel luisteren, lezen, spreken als schrijven komen aan bod. Als toekomstig bediende moet je immers vlot zakelijk kunnen communiceren.

De opleiding stoomt je klaar voor uitvoerende secretariaatstaken maar evengoed voor eenvoudige boekhoudkundige opdrachten en magazijnwerk.

    • Je leert de PC vlot gebruiken: tekstverwerking, gegevens correct invoeren, databeheer, elektronisch rekenblad….

    • Ook andere secretariaatsvaardigheden oefen je in (telefonische communicatie, postverwerking…).

    • Je leert met eenvoudige boekhoudkundige pakketten werken, en sociale en fiscale wetgeving en handelsrecht staan eveneens op het programma.

    • In logistiek maak je kennis met magazijnbeheer (goederenopslag, veiligheid, gevaarlijke producten,voorraadadministratie…) en tijdens het uitvoeren van je taken leer je initiatief en zelfstandigheid aan de dag te leggen.

    • Je wordt getraind in nauwkeurig en onder druk werken.

    • Stages geven je de kans al je vaardigheden en attitudes in de realiteit te oefenen en te verfijnen.

Alle leerlingen van de school hebben een eigen laptop die via de school wordt aangekocht/gehuurd. Dit zorgt voor het individualiseren en optimaliseren van het leerproces van iedere leerling. Meer info kan u terugvinden op de pagina BYOD .

Lessentabel 6 Kantoor 2021-2022

Surft u met Mozilla Firefox? Dan zal u bovenaan uw browser de melding krijgen dat de browser een pop-up blokkeert. U moet deze pop-ups toelaten om de lessentabel te kunnen raadplegen.

6 KANTOOR

Benieuwd naar de vakken in het 6B KANTOOR? Bekijk dan snel de lessentabel hiernaast!*lessentabel onder voorbehoud van wijzigingen.