STUDIEAANBOD DERDE GRAAD

WAT IN DE DERDE GRAAD?

De derde graad gaat dieper in op de leerstof die in de tweede graad werd aangereikt. De leerlingen komen steeds meer in contact met het werkveld via de stage. Dit wordt georganiseerd onder de vorm van een alternerende stage (= iedere week 1 dag) in combinatie met 2 weken blokstage (= een volledige week).

In het 6e jaar worden de doelstellingen van de verschillende vakken gebundeld in de geïntegreerde proef (= GIP). Dit is een soort eindwerk waarmee de leerlingen aantonen dat ze de leerstof onder de knie hebben en de link kunnen leggen tussen de verschillende vakken.

Hebt u als ouder nog vragen bij de modernidering van het secundair onderwijs? Dan kan u via onderstaande link een infobrochure aanvragen.

https://go-ouders.be/modernisering-tweede-en-derde-graad

AANBOD IN DE DERDE GRAAD

5e jaar BSO

6e jaar BSO

Je hebt al een zekere kennis opgedaan van boekhouden, handelseconomie en informatica. Deze kennis wil je verder uitbreiden en verdiepen. Je maakt ook voor de eerste keer kennis met het werkveld via een eerste stage zodat je klaargestoomd wordt voor een echte kantoorjob.

Lijkt dit wat voor jou? Kies dan voor 5B Kantoor!

Je speelt met balansen, debet en credit. De economie heeft voor jou geen geheimen meer. Ben je klaar om het échte werkveld te verkennen?

Door middel van een intensieve stage en toepassingsgerichte lessen word je klaargestoomd voor je ideale kantoorjob in 6B Kantoor.

5 Verzorging


6 Verzorging


5 Hout


6 Hout