BRING OUR OWN DEVICE (BYOD)

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van de uitrol van de Digisprong. Van zodra hierover meer concrete informatie beschikbaar is, zal deze terug te vinden zijn op deze pagina.

WAAROM BYOD?

Alle leerlingen van de school hebben een eigen Chromebook/laptop die aangekocht/gehuurd wordt via de school.

  • Leerlingen van de eerste en tweede graad: Chromebook

  • Leerlingen van de derde graad: Windows laptop

Tijdens de lessen wordt gewerkt met Google Classroom. Via dit digitaal leerplatform worden de leerstof en de taken aangeboden. Deze zorgt voor het individualiseren en optimaliseren van het leerproces van iedere leerling en biedt de mogelijkheid om onderwijs op maat te voorzien voor iedere individuele leerling.

Het ontwikkelen van ICT-vaardigheden is in de laatste decennia steeds belangrijker geworden. Onze school wil de leerlingen klaarstomen voor onze maatschappij die in een snelle (digitale) ontwikkeling is.

ICT is op onze school zowel een hulpmiddel om een vaardigheid te bereiken, alsook een doelstelling op zichzelf.

Wij zijn er ons van bewust dat een Chromebook/laptop een investering is en waardevol is. Om het toestel veilig te kunnen opbergen tijdens de middagpauze en tijdens de les Lichamelijke Opvoeding, huurt iedere leerling een locker.

INFO EN PRIJZEN *

* Onderstaande informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen en van de uitrol van de Digisprong (= laptopproject minister van Onderwijs)

Go_Secundair_Onderwijs_Lennik_-_Informatie-_en_bestelflyer_2021_-2022_[853].pdf

Infobrochure Chromebook

De Chromebook wordt aangekocht/gehuurd door de leerlingen van de 1e en de 2e graad.

5e+6e jaar_Laptop in de klas.pdf

Infobrochure Windows laptop

De laptop wordt aangekocht/gehuurd door de leerlingen van de 3e graad.

Voor meer info over de toestellen, wat er inbegrepen is in de prijs en hoe men deze kan bestellen, kan u steeds contact opnemen met de school via inschrijvingen@go-solennik.be.