Waar vind je onze school?

klik hier voor meer info

Hoe kan je onze school bereiken?

Prima, onze school is gelegen in het centrum van Sint-Kwintens-Lennik.

Kom je met de bus?

Go! Secundair Onderwijs Lennik is gemakkelijk bereikbaar met de buslijnen komende vanuit Leerbeek  & Brussel. Verschillende lijnbussen brengen je tot aan onze school. De haltes “Lennik Markt” en "Lennik Zonnestraal" liggen slechts op een steenworp ervan.

Met een schoolabonnement zit je voordeliger!

Voor het abonnement zelf en allerlei vragen betreffende uurregelingen en haltes, kan je terecht bij de buschauffeurs of telefonisch bij:  De Lijn :016/31 37 11

“ Bereken de snelste weg naar school met de lijn-bus !”

klik hier voor meer info !

Kom je met de fiets of bromfiets?

De fietsen en bromfietsen worden gestald op een voorziene plaats binnen de school.

Kom je zelf met de auto of word je gebracht?

Leerlingen en ouders die met de auto naar school komen, kunnen geen gebruik maken van de schoolparking. Zij dienen hun wagen te parkeren op de openbare weg. Er wordt een vernieuwde "Kiss-and-ride zone" aangemaakt te hoogte van de Karel Keymolenstraat 35.